QISHLOQ XO‘JALIGI UCHUN MOBIL TEXNOLOGIK MASHINALAR: TAHLIL VA TAKLIFLAR (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada qishloq xo‘jaligida mobil texnologik mashinalarning tutgan o‘rni, ularning samaradorligi, mavjud muammolar va taklif etilayotgan yechimlar keng tahlil qilinadi. Mobil mashinalar yordamida agrar sohada ishlov berish, monitoring, tashish, saqlash va texnik xizmat ko‘rsatish jarayonlarining soddalashuvi va samaradorligi yoritiladi. Mahalliy sharoitga moslashtirish, energiya muqobilligi, raqamli texnologiyalar bilan uyg‘unlashtirish bo‘yicha amaliy takliflar ilgari suriladi.