Umurtqasiz hayvonlar bir hujayralilarning filogeniyasi (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada bir hujayrali hayvonlar haqiqiy-ixtisoslashgan organoidlar va yadroga ega bo‘lgan eukariot ( haqiqiy yadroli ) organizmlar haqida ma’lumotlar keltirilgan.