INTERFAOL METODLARNI QOʻLLASH ORQALI BOSHLANGʻICH TA’LIMDA DARS SAMARADORLIGINI OSHIRISH (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Mazkur maqolada boshlangʻich ta’limda daars samaradorligini oshirishda interfaol metodlardan foydalanish masalasi haqida soʻz yuritiladi. Unda 4- sinflarda bahor fasli bilan boʻgliq asarlarni oʻqish darslarida turli interfaol metodlarni qoʻllash koʻrsatib beriladi.