Boshlangʻich sinf ona tili darslarida zamonaviy pedagogik texnologiyalarini qoʻllash (4-sinf ona tili darsi misolida) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Mazkur maqolada boshlangʻich sinf ona tili darslarida zamonaviy pedagogik texnologiyalarini qoʻllash masalasi 4-sinf ona tili darsi misolida koʻrsatib berilgan. Unda soʻz turkumlarin oʻrganish darslarida qoʻllaniladigan interfaol metodlar tahlil qilingan.