Gender stereotiplar va ularning jamiyatdagi o‘rni (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada gender stereotiplarning turlari,ijobiy va salbiy steriotiplar ularning tarqalishi va jamiyatdagi o‘rni,gender steriotiplarning oqibatlari ya’ni ruhiy salomatlik,ijtimoiy muammolar, professional cheklovlarga olib kelishini,turli jabhalarga ta’sirini ko‘rib chiqamiz