Босқинчилик жиноятларига қарши курашиш бўйича айрим хорижий давлатлар тажрибаси (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Янги минг йилликнинг бошларида хорижий давлатларнинг ҳуқуқбузарликлар профилактикаси амалиёти таҳлил қилинганида, аксарият хорижий мамлакатларда ноқонуний хатти-ҳаракатларни олдини олишнинг назарий жиҳатлари ишлаб чиқилганлиги маълум бўлди1.