Direxle integrali va Lobachevskiy formulasi (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Bugungi kunda respublikamizda ta'lim sohasida olib borilayotgan islohotlar talabalar uchun zamon talabiga javob beradigan dars jarayoni, uslibiy ko'rsatmalar, uslubiy qo'llanmalar yaratishni taqozo qiladi, Biz bu mavzuda Dirixle integralini hisoblash metodini o‘rganamiz.