O‘ZBEKISTONGA PODCAST TUSHUNCHASI KIRIB KELISHI VA UNING RIVOJLANISH BOSQICHLARI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqola O‘zbekistonda podkast joriy etilishi va rivojlanishini o‘rganadi. Unda mahalliy kontentning paydo bo‘lishi, turli janrlar va medianing o‘zbek ommaviy axborot vositalariga ta’siri ko‘rsatilib, dastlabki qabul qilish, duch kelgan muammolar va rivojlanish bosqichlari ko‘rsatilgan. Unda texnologik ta’sirlar va iste’molchi odatlarining o‘zgarishi muhokama qilinib, podkast O‘zbekiston jamiyatida media xilma-xilligi va ishtirokini kengaytirishdagi roli tasvirlangan.