O‘ZBEKISTON MAKTABLARIDA DARSLAR SIFATINI OSHIRISH HAMDA BAHOLASH (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
O‘zbekiston ta’lim tizimi islohot bosqichida bo‘lib, dars sifatini oshirish muhim yo‘nalishlardan biri hisoblanadi. Shu munosabat bilan maktablarda dars sifatini oshirish masalasi tobora dolzarb bo‘lib bormoqda.