BIR ARGUMENTNING FUNKSIYALARI QATNASHGAN BA’ZI TRIGONOMETRIK TENGLAMALARNING YECHIMLARI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada ayrim trigonometrik tenglamarni universal almashtirish formulalari yordamida yechish keltiriligan.