Raqamli iqtisodiyotda xizmat ko‘rsatish sohasining rivojlanishi (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Maqolada raqamli iqtisodiyot sharoitida turizm bozorini rivojlanishi shu bilan birgalikda uy-joy kommunal xizmat ko‘rsatish tizimida raqamli o‘zgarishlar yoritib berilgan. Turli xil bronlash tizimlari, virtual tizim turizm sohasini rivojlantirish va raqamlashtirish o‘rganilgan. Transport xizmatlaridagi elektron tijorat va xizmat ko‘rsatish sohasi muammolari o‘rganilgan va tahlil qilingan.