TEXNIKA FANLARINI O’QITISHDA MUAMMOLI TA’LIM METODLARIDAN FOYDALANISH (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Maqolada texnika fanlarini o’qitishda muammoli ta’lim metodlaridan foydalanishni ahamiyati va samarasi haqida so’z yuritilgan.Yoritilgan metodlar bilan dars davomida talabalar bilan bevosita uloqot qilishning zamonaviy dasturiy-texnik vositalari bo‘lib, ular vositasida o‘qituvchi va talabalar (tinglovchilar) orasida real vaqt rejimida to‘g’ridan-to‘g’ri axborot almashinuvi amalga oshiriladi.