Xorazm viloyati sharoitida kuzgi bug‘doy navlarining rivojlanishiga mineral og‘itlarning ta’siri (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada Xorazm viloyati o‘tloqi allyuvial tuproqlari sharoitida kuzgi yumshoq bug‘doyning o‘sish, rivojlanish jarayonlariga va hosildorligiga mineral o‘g‘itlarning ta’siri natijalari o‘rganilgan.