ЮКСАК ҲУҚУҚИЙ МАДАНИЯТ – САМАРАЛИ ҲУҚУҚИЙ ТАРБИЯ МАҲСУЛИ (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Мақолада мамлакатимизда ижтимоий-хуқуқий давлатни барпо этиш шароитида фуқароларда юксак хуқуқий маданиятни шакллантиришда хуқуқий тарбиянинг аҳамияти, унинг тушунчаси, моҳияти, функциялари ва хусусиятлари илмий таҳлил қилинган.