“FUNUN UL-BALOGʻA” VA “BADOYE’ US-SANOE” ASARLARIDA ADABIYOTSHUNOSLIK LUGʻATLARINING IFODASI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada Shayx Ahmad Taroziyning “Funun ul-balogʻa” va Atoulloh Husayniyning “Badoye’ us-sanoe” asarlari tahlilga tortilgan. Mazkur asarlardagi adabiyotshunoslik lugʻatlaridan ayrimlari qiyosiy jihatdan tadqiq etilgan.