Зебо Мирзо шеърларида рамзийлик (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Мақолада шоира Зебо Мирзо шеърларининг рамзийлик хусусиятлари ва поетик образ яратиш маҳорати ҳақида айрим мулоҳазалар берилган.