FIZIKA FANINI INTERFAOL O‘QITISHDA STEM TA’LIMINING AHAMIYATI (VIRTUAL LABORATORIYA MISOLIDA) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada pedagogik ta’lim muassasalarida bo‘lajak fizika mutaxassislarini STEM ta’limi orqali o‘qitishning ahamiyati, jumladan STEM dasturi orqali o‘qitish jarayonida virtual laboratoriyaning o‘rni haqida metodik tavsiyalar berilgan. Berilgan tavsiyalar o‘quvchi va talabalarning fizika va STEM bo‘yicha bilimlarini kengaytirishga xizmat qiladi. Shuningdek, fizika fanini o‘rganishda STEM ta’lim dasturi bilan bog’lanish muhim ahamiyat kasb etishi ifodalangan