BUDJET QONUNCHILIGINI BUZGANLIK UCHUN YURIDIK JAVOBGARLIK VA UNING XUSUSIYATLARI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Mazkur maqolada budjet qonunchiligini buzganlik uchun yuridik javobgarlik hamda uning xususiyatlari atroflicha tahlil qilingan. Bundan tashqari yuridik javobgarlikning turlari hamda o‘ziga xos xususiyatlari, budjet to‘g‘risidagi qonunchilikni buzganlik uchun yuridik javobgarlik belgilash asoslari muhokama etilgan.