IT texnologiyalarning O‘zbekistondagi sotsiologik tahlili (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada sotsiologik nuqtayi nazardan jamiyatning turli tarmoqlarida IT sohasining o‘rni tahlil etilgan. . Shuningdek, jamiyatda axborot texnologiyalari sohasining tendensiyalar to‘g‘risidagi statistik ma’lumotlar o‘rganilgan