Bolalar ustki kiyimlari assortimentining dizayn tahlili (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada bolalar ustki kiyimlarini assartimentining dizayn kolleksiyasini taxlil qilgan xolda,bolalarga xos va mos bo‘lgan kiyimlarini ishlab chiqarish haqida so‘z boradi.