O‘quv jarayonida nazorat qilish elektron tizimini yaratishning davrga xosligi (Hemis dasturi timsolida) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
O‘quv jarayonida nazorat qilish elektron tizimini yaratishning davrga xosligi shunday qilib, o‘quvchilarning o‘qituvchilar tomonidan yaxshi nazorat qilinishini ta’minlash va o‘quv jarayonida muvaffaqiyatli bo‘lishini rag‘batlantirish uchun muhimdir. Ushbu maqolada O‘quv jarayonida nazorat qilish elektron tizimini yaratishning davrga xosligi (Hemis dasturi timsolida) haqida ilmiy ma’lumotlar keng tahlil qilingan va mavzu tadqiq etilgan.