MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA ERTAKNI O‘QIB BERISH JARAYONIDA BOLALAR NUTQINI O‘STIRISH (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu ilmiy maqolada yosh bolalar, jumladan maktabgacha yoshdagi bolalarning nutqiy kamchiliklarini bartaraf etish va ularni rivojlantirish yo'llari ko'rib chiqilgan.