INFORMATIKANI OʻQITISHDA FLASH TEXNOLOGIYALARI IMKОNIYATLARIDAN FOYDALANISH (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Mazkur ishda maktablarda informatika fanini o‘qitishdagi zamonaviy pedagogik texnologiylardan foydalanish va shu pedagogic texnologiyardan biri bo‘lgan flash texnologiyasi yordamida dars jarayonini tashkil etilishi haqida qisqacha qisqacha ma’lumot berib o‘tilgan.