XORAZM VILOYATI ATMOSFERA HAVOSINI IFLOSLOVCHI MANBALAR VA HAVONI MUHOFAZA QILISH (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada atmosfera havosini ifloslovchi manbalar haqida shuningdek, atmosfera havosini ifloslanishini oqibatlari va uni oldini olish chora tadbirlari haqida ma’lumot berilgan.