Yalpiznamolar qabilasi (Lamiales) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada yalpiznamolar qabilasi umumiy tasnifi,ekologiyasi, shuningdek, bu qabilaning sistematikasi haqida ma’lumotlar keltirib o‘tilgan