TRIKOTAJ MATERIALLARI SIFATINI OSHIRISH USULLARI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Trikotaj materiallari sifatini oshirish usullari tarmoqsi, tekstil sanoati uchun muhim masala hisoblanadi. Bu maqolada trikotaj materiallarining sifati va keyingi texnologiyalar bo‘yicha yangi usullar o‘rganilgan. O‘z viloyatimizda trikotaj materiallarining sifatini oshirishda foydalaniladigan eng eng muhim usullar tahlil qilindi va ularga oid ba'zi mosliklarni taklif etdi