TAʼLIM JARAYONIDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Mazkur maqolada raqamli texnologiya qanday maʼnoni anglatishi, raqamli texnologiyalarning insonlar hayotidagi oʻrni, davlatimiz rahbari tomonidan raqamli texnologiyalarni rivojlantirish va taʼlim tizimiga raqamli texnologiyalarni joriy qilish toʻgʻrisidagi qonun va farmonlari, taʼlim jarayonida raqamli texnologiyalarning oʻrni haqida maʼlumotlar beriladi