ABIOTIK OMILLARGA ORGANIZMLARNING MOSLASHISHI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada Abiotik omillarga organizmlarning moslanishi, organizimlarga muhitning taʼsiri yoritib berilgan. Muhitning iqlimlik mohiyati unda turli tirik organizmlarning yashashidir.