Zamburug‘larning tasnifi, tuzilishi va kasalliklari (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada zamburug‘larning tasniflanishi, yashash muhiti, ko‘payishi, rivojlanishi, oziqlanishi, tabiatdagi va inson hayotidagi foydali va zararli ahamiyati yoritilib berilgan