Boshlang‘ich ta’lim jarayonini tashkil etishda axborot kommunikatsiya texnologiyalarining ahamiyati (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada axborot kommunikatsiya texnologiyalarini boshlang‘ich ta’lim jarayoniga samarali targ‘ib etish xususida fikr yuritiladi