DAVLAT MOLIYASI BARQARORLIGINI TA’MINLASHDA MARKAZIY BANKNING ROLI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqola davlat moliyasi barqarorligini ta’minlashda markaziy banklarning ahamiyatini o‘rganadi. Unda markaziy banklar barqarorlikka ta’sir etish uchun qo‘llaydigan mexanizmlar, jumladan, monetar siyosat va inqirozni boshqarish usullari muhokama qilinadi