O‘SMIRLIK DAVRIDA PSIXIK RIVOJLANISH XUSUSIYATLARI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
O‘smirlik davri, boshlang‘ich rivojlanish davri sifatida taniladi. Bu davrda, erkak va qiz bolalarining psixik rivojlanishi va o‘qish-yozish jarayonlari muhim ahamiyatga ega. Bu maqolada, o‘smirlik davri psixik rivojlanish xususiyatlari, ularning ahamiyati va rivojlanish jarayonlariga oid tushunchalar beriladi