TIBBIYOTDA NANOTEXNOLOGIYALAR - Xoshimova Mo‘mina Shuhratjon qizi; Yoqubjonov Abdumutal Abdujalil o‘g‘li; Tursunaliyev O‘ktamjon Solijon o‘g‘li (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada tibbiyotda nanoo‘lchamli strukturaga ega texnologiyalarning qo‘llanilishi hamda istiqbollari, hozirgi zamon ilg‘or texnologiyalarining tibbiyotdagi ahamiyati to‘g‘risida ma’lumotlar berilgan