PSIXOLOGIYADA VAQT TUSHUNCHASI VA UNI TO‘G‘RI TAQSIMLASH MUAMMOSI - Solayev Og‘abek Ilhombek o‘g‘li; Iskandarov Erkinboy G‘ayrat o‘g‘li (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Mazkur maqolada vaqt muommosi, uning talqini va vaqtni to‘g‘ri taqsimlash haqida so‘z boradi