Baliqlarning iqtisodiy axamiyati - Odilova Shahnoza Omatjon qizi; Axmadjonova Mohlaroyim Ilhomjon qizi (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada baliqlarning odam hayotidagi ahamiyati va iqtisodiy ahamiyati haqida ma’lumotlar keltirilgan