Хоразм воҳаси шароитида ток остида қовун етиштириш. - Э.И.Самандаров; Д.М.Мансурбекова (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Мақолада узум ва уни остида қовун етиштириш тасвирланган.