(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu ilmiy maqolada maktabgacha ta’lim yoshidagi bolalarning nutqiy faoliyatini rivojlantirishda tarbiyachining o‘rni haqida umumiy ma’lumot yoritib berilgan