(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Bugungi kunda terrorizmga berilgan ko’plab ta’riflarga duch kelinadi. Mazkur maqolada terrorizm – insoniyat tinchligiga katta putur yetkazishi, qolaversa, mamlakat iqtisodiy, biznes, siyosiy, harbiy, aqliy, individual va global halokatli harakatlarga olib kelishi mumkun