(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada Baliqchi tumanining demografiyasi, xizmat ko‘rsatish sohasi va albatta tashqi iqtisodiy aloqalari ya’ni import va eksport ma’lumotlari keng yoritilgan. Shu bilan birga tug‘ulish va o‘lim darajalari, nikoh va ajralishlar, tabiiy o‘sish, migratsiya kabi ma’lumotlarga ham to‘xtalib o‘tilgan