(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ушбу мақолада ҳаво микрофлорасини ўрганиш ҳақида маълумотлар берилган. Шунингдек мақола муаллифларининг илмий тадқиқот натижалари баён етилган