(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada matematika fanlarini o‘qitishga yangi texnik vositalar, shu jumladan, kompyuter va boshqa axborot texnologiyalarining jadal kirib kelayotgan hozirgi davrida fanlararo uzviylikni ta`minlash maqsadida informatika fani yutuqlaridan foydalanish dolzarb masalalardan biri ekanligi yoritib berilgan