(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
ushbu maqolada prokuratura organlarining huquqiy maqomi, maqsadi, vazifalari va asosiy yo‘nalishlari, prokuratura organlarining tashkil etilishida muhim ahamiyat kasb etgan qonun hujjatlari haqida batafsil yoritib o‘tilgan.