(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada, estetik madaniyat haqida tushuncha hamda estetik madaniyatni shakllantirish yo‘llari va talabalarda estetik madaniyatni shakllantirish jarayonida pedagogik va psixologi xususiyatlarni aniqlash jarayonlari haqida keng ma’lumotlar berilib o‘tilgan. Shuningdek, talabarning estetik madaniyatini rivojlantirishga doir taklif va tavsiyalar berilgan