(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Mazkur maqola talabalar kognitiv jarayonlarini rivojlantirishning psixologik xususiyatlari va ahamiyati, talabalar kognitiv jarayonlarini rivojlantirish usullari tog`risidagi ma`lumotlar bayon qilingan