(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Mazkur maqolada o‘smirlik davridagi o‘quvchilar tafakkurini o‘ziga hos jihatlari, xususan, o‘smirlik davrida intellektni namoyon bo‘lish xususiyatlari, bilimlarni o‘zlashtirish boshqichlari to‘g‘risidagi ma`lumotlar bayon qilingan.