(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada oliy ta’limda Axborot texnologiyalari fanidan video materiallar tayyorlash qoidalari, ularni tayyorlashda kerak bo’ladigan zamovaviy video-tahrirlash dasturlari vazifalari, imkoniyatlari tahlili bayon qilingan