(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada jinlash texnologik jarayonlaridan chiqqan chigitlarni linterlash jarayoniga uzatishda ayerodinamik usulda qo‘llash vositalarini konstruksiyasi, texnologik jarayonlari sxemasi, havoda chigitlarni ajratuvchi separator sxemasi ishlab chiqilgan va chigitlarni tozalash texnologik jarayonlarini to‘g‘risida tavsiyalar keltirilgan