(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada paxta tozalash korxonalarida pnevmotransportda tashilayotgan paxta xom ashyosini havo oqimidan ajratib olish jarayoni bo‘yicha olib borilgan ilmiy tadqiqot ishlarini o‘rganilgan. Shuningdek, maqolada pnevmoseparator qurilmalarida paxtani tashilayotgan havo oqimidan inersiya va markazdan qochma kuchlar ta’sirida ajratib olish usullari tahlil qilingan