(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada maktablarda matematika fanidan elektron taʼlim resursi yordamida mustaqil taʼlimni tashkil etishni takomillashtirish vositalari koʻrib oʻtilgan