(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Maqolada Zamvurug‘larning hayotimizdagi qanday kassaliklar kelibtirib chiqarishi haqida to‘liq ma’lumot berilgan. Va bu kasalik bilan kassallanganda qanday belgilar paydo bo‘lishi haqida batafsil bayon etilgan. Bu kassalikdan qutulish uchun esa qanday chora tadbirlar qollanishi kerakligi haqida bilim ko‘nikmalar haqida aytib o‘tilgan